För mer info & boka

Öppettider

Enligt överenskommelse. Boka på telefon 0303-22 54 90 eller mejla till info@toftaretreat.se

Hitta till oss

Tofta Trädgård 260 442 75 Lycke

Boendepaket

I paketen nedan ingår kursavgift och matpaket. Alla priser är inklusive moms och omfattar alla aktiviteter. OBS!  Retreaterna i november är förlängda, vilket också gör att kursavgiften ökat från 2700 kr till 3500 kr. Retreaterna 6-8/11 och 20-22/11 är alltså 800 kronor dyrare än de priser som anges nedan.

Endast kurs och matpaket

3 450 kr

För dig som bor i närheten av Tofta Retreat och inte behöver boende. Kursavgift 2 700 + 750 (matpaket) = Totalkostnad: 3 450 kr
Boende i sovsal

3 750 kr

Helpension med boende i sovsal på spat med delad toa och dusch: Totalkostnad: 2 700 (kursavgift) + 1 050 (kost o logi) = Totalkostnad: 3 750 kr

(Du bor på golvet i yogasalen. Eget sänglinne, handduk, täcke, kudde och madrass/liggunderlag medtages)

Boende på kursgården i enkelrum

4 550 kr

Helpension med boende i enkelrum på kursgården med delad dusch och toalett: 2 700 (kursavgift) +1 850 (kost o logi)
Boende på kursgården i delad stuga

4 150 kr

Helpension med boende i delad trebädds-stuga i enkelsäng alt. egen våningssäng : 2 700 (kursavgift) +1 450 (kost o logi). Stugorna har två enkelsängar i ett rum, en våningssäng i ett litet rum och en toalett med dusch.
Dubbelrum Tofta Herrgård

4 750 kr

Helpension med boende i dubbelrum i hotellannex till Tofta herrgård: 2 700 (kursavgift) + 2 050 (kost o logi) = Totalt: 4 750 kr
Enkelrum Tofta Herrgård

5 350 kr

Helpension med boende i enkelrum i hotellannex till Tofta herrgård: 2 700 (kursavg.) + 2 650 (kost o logi) = Totalt: 5 350 kr
Matpaket

750 kr

Vi serverar vegetarisk mat och erbjuder mjölk och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter. Maten som ingår i helpensionen är två kvällsmåltider, två frukostar och två luncher. Separat matpaket kostar 750 kronor.
Omdömen

Så tycker våra gäster

Tänk att några dagars avskildhet kan vara så värdefulla för att återvända till sig själv. Tack alla ni som är medskapare till denna fina plats – (gör det) – riktigt inre fredsarbete!

Wania
Wania

Som jag skrev till familjen som frågade hur jag hade det: Så otroligt skönt! Lugn och ro, yoga flera timmar om dagen, andningsövningar och meditationsvandring längs tångdoftande hav, salta vindar, tid att läsa och tänka och sova. Två dygn känns som två veckors rekreation. Och jättegod mat!

Anna
Anna

Ett fantastiskt ställe bland, hav, klippor, skog… Yoga, mat, vandringar (i regn men skönt) som ger lugn och avkoppling länge.

TACK/Kram Bibbi
TACK /Kram Bibbi

Ert retreat var som balsam för själen för mig och jag hoppas jag får tillfälle att komma tillbaka en dag. Tack för bra ordnade dagar på alla sätt och vis!

Hälsningar Theresia Lasu i Stockholm
Theresia LasuStockholm

Kursen har varit helt fantastisk för mig.

– Tack vare mina dagar på Tofta Retreat har jag kunnat börja arbeta mer normalt igen. Tidigare var jag sjukskriven till 75 procent. Efter min tid på Tofta jobbar jag 75 procent.

Nadia Ahlstedt
Nadia AhlstedtGöteborg

Nu börjar jag känna mig klar för att börja jobba igen

Lena från Stockholm
LenaStockholm
Träffa oss

Har du frågor eller vill du anmäla dig till någon av våra kurser?

Behöver du stanna upp och hämta hem din kraft? Unna dig då två eller tre dagar retreat. Eller prova på någon av våra populära yogakurser.
Instruktörer & Lärare

Vilka håller i kurserna?

Läs mer om personerna som hjälper dig hitta lugn och ro på Tofta Retreat.
Malin Arvidsson
Malin Arvidsson
Yoga och retreat
Suzanne Almbring
Suzanne Almbring
Yoga och retreat
Maria Möckborn
Maria Möckborn
Yoga, Retreat
Catarina Stigberg
Catarina Stigberg
Klangmeditation, Retreat
Camilla Neuendorf
Camilla Neuendorf
Yoga, Retreat, Rehab
Malin Berghagen
Malin Berghagen
Yoga, meditation och inspiration