För mer info & boka

  Öppettider

  Enligt överenskommelse. Boka på telefon 0303-22 54 90 eller mejla till info@toftaretreat.se

  Hitta till oss

  Tofta Trädgård 260 442 75 Lycke

  En dag i tystnad

  Våra endagarsretreater kallar vi DAG I TYSTNAD och de pågår mellan kl. 9.00-16.00.

  I en tid när det mesta går allt snabbare kan det vara skönt att få komma bort för en dag och ta hand om sig själv. Under vår populära ”Dag i tystnad” får du verkligen göra det. De flesta – för att inte säga alla –lämnar denna dag med ny kraft och energi. I en tid när det mesta går allt snabbare samtidigt som flera av oss på olika sätt

   Vi har arrangerat dagar med detta upplägg i flera år nu men den har aldrig varit så populär som det senaste året.

  Du blir guidad genom dagen och du kommer att få stänga av din yttre röst för att jobba med din inre. Inga förkunskaper krävs. Det enda du behöver göra är att lämna ifrån dig din avstängda telefon några timmar och nyfiket lita på din ledare och dig själv.

  Vi kommer att jobba med yoga, meditation och meditationsvandring för att landa i  kroppen och utforska tystnaden och stillheten. Många deltagare kommer också att få bättre kontakt med sin andning.

  Under dagen kommer det också att finnas utrymme för en del egen tid i den fantastiska naturen här på Tofta eller i och kring kursgården. Vissa väljer exempelvis att ta ett bastubad (badrock och handduk ingår). Eller varför inte bara lägga sig i en av våra sacosäckar i relaxavdelningen eller

  någon hängmatta utomhus (sommartid)?

  Mitt på dagen bjuder vi också på en välsmakande vegetarisk lunch. Vi serverar vegetarisk mat och erbjuder mjölk och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter.

  Pris: Du investerar 1 300 kronor per deltagare.
  Max antal platser: 17 deltagare

  ANMÄLAN, BETALNING OCH FRÅGOR

  Bokning och frågor göres tillinfo@toftaretreat.se eller 0703-73 55 54.

  Vid anmälan maila namn och mobilnummer till info@toftaretreat.se

  Betalning: Vi skickar ut en faktura på hela beloppet direkt i samband med att du bokar dig.

  Avbokning: Vid avbokning tom 14 dagar innan kursen erhålles retur av kursavgift förutom en bokningskostnad på 625 SEK. Vid avbokning fr.o.m. 13 dagar innan kursen erhålles retur av kursavgift minus 625 SEK endast vid uppvisande av giltigt läkarintyg.

  toftaretreat_9042
  Träffa oss

  Har du frågor eller vill du anmäla dig till någon av våra kurser?

  Behöver du stanna upp och hämta hem din kraft? Unna dig då två eller tre dagar retreat. Eller prova på någon av våra populära yogakurser.