För mer info & boka

  Öppettider

  Enligt överenskommelse. Boka på telefon 0303-22 54 90 eller mejla till info@toftaretreat.se

  Hitta till oss

  Tofta Trädgård 260 442 75 Lycke

  I sommar satsar vi lite extra på våra retreater. Med ett undantag (9-11 aug) har vi helgretreat varje fr-sö från 26-28 juni till 16-18 augusti. Våra retreater är öppna för alla, oavsett kunskapsnivå. Helgerna blandas med nybörjare och vana utövare, vilket fungerar perfekt eftersom alla deltar efter sin egen förmåga, utan några som helst krav på prestation.

  Vi bygger våra retreater på lugn yoga, andningsövningar, meditation och meditationsvandring i oslagbar natur. En perfekt helg för dig som behöver återhämtning, komma ner i varv och lämna all stress för en lugn stund.

  Ljus i salen

  Här på natursköna Tofta har vi alltid sagt att ”Lugnet kommer naturligt”. Kom hit och varva ner inom dig själv genom medveten närvaro. Här får du också enkla verktyg som kan hjälpa dig att bibehålla känslan i din fortsatta vardag. Du behöver inga förkunskaper inom vare sig yoga eller meditation, övningarna görs efter egen förmåga utan jämförelse med någon annan.

  Delar av retreaten görs under tystnad och vissa deltagare väljer att vara tysta hela helgen. Alla respekterar detta.

  Vi är ett litet familjärt ställe som har haft yogaretreater sedan 2010. Våra lärare är erfarna och vi tillämpar lugna former av yoga. Beroende på vilka lärarna är har vi yinyoga, mediyoga eller livsyoga. Detta kombineras med meditationer och meditationsvandringar i fantastisk natur längs havet här på västkusten.

  Under kursen finns även plats för egen tid och då brukar flera deltagare slappa för sig själva, låna en cykel eller sup eller ta en promenad ner till havet för att bada.

  Maten vi serverar är vegetarisk. För den som önskar kan vi ordna laktosfritt, glutenfritt eller veganskt.

  PRISER

  Kursen kostar 3 500 kr.
  Måltidspaketet 950 kr.

  Vi har flera olika boenden till olika priser. Priset beror på vilket boende du väljer.
  Det billigaste är att bo i sovsalen (yogasalen) tillsammans med en eller två andra deltagare. Pris per natt är 150 kr.

  Vill du bo i ditt enkelrum på kursgården eller i ett eget glampingtält kostar det 750 kr per natt.

  Vill du dela stuga med en annan deltagare kostar det 550 kr per person och natt. Stugorna är rymliga och har egen toa och dusch. Varje stuga har ett större rum, som också fungerar som entré, med två 90-sängar. Från stora rummet går man till det mindre rummet – a la liten tågkupé – med en liten våningssäng. Det är också från stora rummet, som har ett litet pentry med kul och spis, man går till toan och duschen.

  De flesta helgerna kan vi även erbjuda övernattning på hotell. Det sker hos vår granne Tofta Herrgård, som vi har avtal med. Deras hotellannex ligger två minuters promenad från kursgården. Enkelrum det 1 400 kr per natt. Dubbelrum 850 kr per person och natt.

  Du hittar mer om våra retreater i vårt kalendarium här