För mer info & boka

  Öppettider

  Enligt överenskommelse. Boka på telefon 0303-22 54 90 eller mejla till info@toftaretreat.se

  Hitta till oss

  Tofta Trädgård 260 442 75 Lycke

  1-5 augusti Sommarvecka med Tomas Frankell

  På ett enkelt och lättförståeligt sätt utlovas här ett generöst delande av gedigen kunskap från en av Sveriges första yogapionjärer. Han höll sina första yogaklasser i början av 70-talet!

  Tomas kallar denna vecka: ”Ny start – Nytt liv. En rik, inspirerande och energigivande vecka för kropp och själ!”

  Förutom yoga och meditation kommer dagarna också att innehålla workshops som bl a fokuserar på vår intuitionsövningar. Dessutom utlovas dans och glädje i kombination med en hel del egen tid, som förslagsvis kan tillbringas vid och i havet när sommaren på Västkusten når sin pik.

  Ingen förkunskap krävs då Tomas är mycket angelägen att varje deltagare gör vad den kan utifrån sina förutsättningar.

  Till sin hjälp på veckan kommer han att ha Camilla Neuendorf och Jeanette Larsson från Tofta Retreat samt ett flertal medarbetare som ordnar med den vegetariska maten och nödvändig support.

  En rik, inspirerande och energigivande vecka för kropp och själ! Morgonen startar med härlig och stärkande yoga. Enkla dynamiska övningar som ger kraft till en ny dag. Därefter äter vi en näringsrik frukost följt av en inspirerande workshop med Tomas Frankell, välkänd lärare inom personlig utveckling, kring att leva närvarande och intuitivt i vardagen.

  Läs mer här: 

  1-5 augusti: Sommarvecka. Ny start – Nytt liv. Tomas Frankell, Camilla Neuendorf och Jeanette Larsson