För mer info & boka

  Öppettider

  Enligt överenskommelse. Boka på telefon 0303-22 54 90 eller mejla till info@toftaretreat.se

  Hitta till oss

  Tofta Trädgård 260 442 75 Lycke

  Nu är det klart att Maria Möckborn kommer att hålla tre fristående sommar-workshopsMaria Möckborn här på Tofta. Den första hålls 7 juli, kl. 9-12, och fokuserar på YINYOGA OCH MEDITATION.   Den andra äger rum den 15 augusti, kl. 9-12, och bygger på pilates och hur din kroppshållning på verkar din fysiska hälsa..

  Den tredje och sista workshopen hålls den 18 augusti, kl 9-12, och har temat ”YOGADJUNGLEN”. Här guidar Maria deltagarna i flera olika yoga-discipliner, som bl a får en guidning i yogans olika delar, där allt startar med andetaget och andningsövningar.

  Mer info finner du under respektive datum i vårt kalendarium.

  Detta är Maria Möckborn

  Min filosofi: Yoga är ett verktyg som ger oss möjlighet att hitta balans i livet!

  Min yogaresa startade för ca 20 år sedan. Lockades in i den fysiska yogan och utbildademig då i Ashtangayoga. Därefter har jag fortsatt hitta inspiration och kunskap i olika typer av yoga. Min yinyogautbildning gick jag hos Ulrika Norberg, är också utbildad i Stottpilates av Carita Leche .Är nyfiken och känner att det alltid finns mer att lära.

  Idag arbetar jag som yogalärare, pilateslärare och gruppträningsinstruktör och har klasser på Hagabadet i Göteborg. I mitt samarbete med Tofta Retreat är jag med och arbetar på helg retreat och hjälper ibland till med klasser.