För mer info & boka

  Öppettider

  Enligt överenskommelse. Boka på telefon 0303-22 54 90 eller mejla till info@toftaretreat.se

  Hitta till oss

  Tofta Trädgård 260 442 75 Lycke

  Nu är det klart att vår nästa 12-veckors kurs mot stress och utmattningssyndrom, som vi kallar Naturlig Hälsa, startar torsdagen den 11 november.

  Kursen kommer att genomföras mellan 9.00-13.00 under sex torsdagar i år och lika många torsdagar 2022. 

  Programmet riktar sig direkt till företag som vill hjälpa sin personal med att undvika sjukdomstillstånd eller att få tillbaka medarbetare från del- eller heltidssjukskrivning.’

  sjukskrivning.

  I mån av plats erbjuder vi även privatpersoner att vara med till ett kraftigt reducerat pris. I nuläget kan vi erbjuda två sådana platser.

   

  Detta är en kurs mot stress för personer som behöver undvika att gå i väggen eller komma tillbaka från sjukskrivning. Det är ett perfekt komplement till traditionell sjukvård som exempelvis terapi och samtal.

  Förutom att deltagarna får tillbaka sin energi och livsglädje får de med sig verktyg för att hantera stress i sin fortsatta vardag framöver.

   

  Tack vare den fantastiska naturen och lugnet på Tofta heter rehabiliteringsprogrammet NATURLIG HÄLSA. Under detta program är deltagaren här fyra timmar i veckan i 12 veckor.

   

  Programmet bygger på Mediyoga, som idag används flitigt inom svensk sjukvård. I vårt program kompletteras detta med meditation, vandring och att bara vara i naturen.

   

  För den som reser längre eller den som inte vill stressa på morgonen går det bra att komma på eftermiddagen eller kvällen redan under onsdagen och då övernatta i någon av våra stugor och ha med egen middag och frukost.

  Läs mer om kursen här

  När? Torsdagar 9.00-13.00, 6 tillfällen 2021 och 6 tillfällen 2022.

  Var? Tofta Retreat

  Är du intresserad?

  Mejla info@toftaretreat.se eller ring direkt till Camilla på 0703-73 55 54.