För mer info & boka

  Öppettider

  Enligt överenskommelse. Boka på telefon 0303-22 54 90 eller mejla till info@toftaretreat.se

  Hitta till oss

  Tofta Trädgård 260 442 75 Lycke

  Här följer info om våra retreater och veckoklasser i yoga med anledning av pandemin, restriktioner och nya pandemi-lagen, som gäller för tillfället.  Först kommer info om retreaterna och längst mer kan du läsa vad som gäller för våra veckoklasser i yoga.

  Till följd av pandemin och de nya restriktionerna har vi paketerat om våra retreater till att omfatta mycket små och exklusiva grupper, Så här kommer det att vara under de första månaderna under 2021. Det innebär att deltagarna får ut ännu mer av sin vistelse här på Tofta.

  Förutom mer utrymme innebär detta att deltagarna även för möjlighet till mer exklusiv tid med våra instruktörer.

  Spridningen av Coronaviruset har även aktualiserat frågan om vilka åtgärder vi kan och bör vidta på Tofta Retreat för att begränsa riskerna för eventuell smittspridning i samband med våra kurser och event.

  1. Den som har feber och andra influensasymtom ska stanna hemma.

  – Om du varit i kontakt med någon som är misstänkt smittad, vänligen konsultera med oss så att vi kan fatta ett beslut.

  – Tillhör du någon riskgrupp ber vi dig att vidta försiktighet och vänta med att boka en plats till pandemin lugnat ner sig..

  Under kursen här på Tofta ber vi dig:

  – ha god handhygien, tvätta händerna noga i 30 sek med tvål och vatten samt att sprita händerna. Handsprit finns på olika platser i kursgården.
  – hosta och nysa i armvecket.

  Visar du några sjukdomssymtom under kursen kommer vi att be dig avbryta ditt deltagande.

  AV- ELLER OMBOKNING

  Våra ordinarie avbokningsregler gäller förutom att vi accepterar att du bokar om eller av samma dag istället för normalt 4 dagar innan.

  Avbokning: Vid avbokning tom samma dag (normalt 4 dagar innan) som kursen startar erhålles retur av kursavgift minus 1500 SEK.

  Ombokning: Vi på Tofta Retreat vill att du ska kunna se fram emot din retreat hos oss. Därför är det självklart att du får fri ombokning till annan likvärdig retreathelg under 2021 – oavsett om du vill byta datum eller boende, fram till samma dag som retreaten äger rum.

  1. Den som nyligen har varit utomlands och besökt särskilt utsatta områden med pågående smittspridning ska stanna hemma. För mer information om vilka dessa områden är, hänvisar vi till ”Reserekommendationer från UD”.

  Avbokning: Vid avbokning tom 14 dagar innan kursen, erhålles retur av kursavgift förutom en bokningskostnad på 1500 SEK.

  Ombokning: Vi på Tofta Retreat vill att du ska kunna se fram emot din retreat hos oss. Därför är det självklart att du får fri ombokning till annan likvärdig retreathelg under 2020 – oavsett om du vill byta datum eller boende, fram till samma dag som retreaten äger rum.

  1. Om vi skulle tvingas ställa in får den som redan bokat sig erbjudande om att boka in sig ett datum längre fram. Maa av detta rekommenderar vi våra gäster att beställa ombokningsbara biljetter på tåg, flyg etc.

  Folkhälsomyndigheten utlovar kontinuerlig uppdatering av sina rekommendationer om Coronavirus covid-19 på sin webbplats, inklusive ”Frågor och svar”. Skulle myndigheten utfärda nya rekommendationer eller föreskrifter framöver, prövar vi på Tofta Retreat naturligtvis vårt ställningstagande igen. Om vi fattar nya beslut som inskränker vår verksamhet, meddelar vi de deltagare som är berörda, via email.

  YOGAKLASSER
  Vecka 3 drar vi igång våra yogaklasser för den här terminen.
  Maa Covid-19 och den nya tillfälliga pandemi-lagen kommer vi att vara max 8 deltagare. Vi tillämpar drop-in men vill du vara säker på en plats skickar du ett mejl till info@toftaretreat.se senast kl. 18.00 dagen innan och få en bekräftelse.
  Tider:
  Ti kl. 19.00-20.15 Yinyoga
  On kl. 19.00-20.15 MediYoga
  To kl. 19.00-20.15 Yinyoga
  Pris: 10-klipp kostar 1600 kr eller Drop In 180 kr.
  Nybörjare får prova på första passet utan kostnad.
  Välkomna!

   

  Tack för förståelsen!