För mer info & boka

Öppettider

Enligt överenskommelse. Boka på telefon 0303-22 54 90 eller mejla till info@toftaretreat.se

Hitta till oss

Tofta Trädgård 260 442 75 Lycke

Laddar Kurser

« Alla Kurser

  • Denna kurs har redan ägt rum.

NYHET: 15-17 maj TYSTNADSRETREAT med yoga, meditation, och vandring (max 10 deltagare)

15 maj kl. 16:30 - 17 maj kl. 14:00

2700 kronor (kursavgift) Kost och logi tillkommer

TYSTNADSRETREAT med Medicinsk Yoga, yinyoga, meditation och meditationsvandring i oslagbar natur.

En perfekt helg för dig som vill lyssna till dig själv utan distraktion från omvärlden. Tystnad är ofta en bristvara i dagens samhälle. I tystnaden är det enklare att lyssna till dig själv och din inre visdom. Du lär känna dig själv på en djupare nivå. Under helgen finns givetvis möjlighet att prata med yogalärarna vid behov, men du behåller tystnaden gentemot övriga retreatdeltagare. 

Här på natursköna Tofta har vi alltid sagt att ”Lugnet kommer naturligt”. Kom hit och varva ner inom dig själv genom medveten närvaro. Här får du också enkla verktyg som kommer hjälpa dig att bibehålla känslan i din fortsatta vardag.

Vi fokuserar på att öppna sinnena. Syftet med retreatet är att minska sinnesintryck. Det underlättar för de olika yoga- och meditationsövningarna som går ut på att vila i nuet. Ta tillfället i akt och vila från allt och fokusera inåt. Denna helg är organiserad och strukturerad för att ge dig en djupare uppmärksamhet och en mer levande närvaro. Du är med dig själv tillsammans med andra.  

Under retreatet som görs under tystnad, ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med Medicinsk Yoga, yinyoga, avslappningar och meditationer för att öka vår närvaro, stanna upp och lyssna inåt. Tystnaden hjälper oss att nå djupare inom oss själva. 

I pauserna finns möjlighet att bada bubbelpool ute, basta, vila i vår relaxavdelning och bara vara samt njuta i den härliga naturen som omger kursgården. Alla kan delta i kursen och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga, meditation eller retreat.  Under helgen bor du antingen på kursgården eller i ett av Tofta Herrgårds hotellannex. All mat är vegetarisk.

Retreaten är utformad av Camilla Neuendorf, som också håller i de flesta helgerna. Camilla har arbetat med yoga sedan 2000. Hon är utbildad livsyogalärare av Tomas Frankell. Livsyoga är en vidareutveckling av Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan.

Camilla är också utbildad i medicinsk yoga vid Institutet för Medicinsk Yoga i Stockholm, samt utbildad yogamassör vid Axelsons Gymnastiska Institut. Hon är utbildad vid Bosöns Idrottsfolkhögskola och har varit verksam som hälsopedagog inom företagshälsovård med hälsoprofiler och konditionstester som specialitet. Hon har sedan år 2010 undervisat i Medicinsk Yoga och driver idag Tofta Retreat.

OBS! Begränsat antal platser!

Bokning och frågor: info@toftaretreat.se eller 0303-22 54 90.

Detaljer

Börjar:
15 maj kl. 16:30
Slutar:
17 maj kl. 14:00
Pris:
2700 kronor (kursavgift) Kost och logi tillkommer
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

Tofta Retreat
Telefon:
0303-22 54 90
E-post:
info@toftaretreat.se
Webbplats:
toftaretreat.se

Plats

Tofta Retreat
Tofta Trädgård 260
Lycke,442 75Sverige
+ Google Map
Telefon:
0303-22 54 90
Webbplats:
toftaretreat.se