För mer info & boka

Öppettider

Enligt överenskommelse. Boka på telefon 0303-22 54 90 eller mejla till info@toftaretreat.se

Hitta till oss

Tofta Trädgård 260 442 75 Lycke

Laddar Kurser

« Alla Kurser

  • Denna kurs har redan ägt rum.

26-28 juni: Sommarretreat med yinyoga och meditation (max 10 deltagare)

26 juni kl. 16:30 - 28 juni kl. 14:00

2700 kr. Kost och logi tillkommer

Även denna sommar erbjuder vi retreater i vår fantastiska miljö här på Tofta. En miljö som har sin charm under hela året men som verkligen är något ut över det vanliga på sommaren. Därför kommer vi i sommar att arrangera ett antal spännande sommarretreats.

Under retreaten, som delvis görs under tystnad, ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med yoga, andningsövningar, avslappningar och meditationer för att öka vår närvaro, stanna upp, lyssna inåt och främja hälsa på alla plan. Detta kompletteras också med bubbelpool ute, bastu, relax, god mat, vila och bara varande. Närheten till havet gör att du även kan gå och bada i havet under pauserna.

Alla kan delta i kursen och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga, meditation eller retreat. Under retreaten bor du antingen på kursgården eller i ett av Tofta Herrgårds hotellannex. Maten som serveras på kursgården är genomgående vegetarisk med ayurvediska inslag.

Retreaten är utformad av Camilla Neuendorf, som också håller i flertalet av retreaterna. Camilla har arbetat med yoga sedan 2000. Hon är utbildad livsyogalärare av Tomas Frankell. Livsyoga är en vidareutveckling av Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan.

Camilla är också utbildad i medicinsk yoga vid Institutet för Medicinsk Yoga i Stockholm, samt utbildad yogamassör vid Axelsons Gymnastiska Institut. Hon är utbildad vid Bosöns Idrottsfolkhögskola och har varit verksam som hälsopedagog inom företagshälsovård med hälsoprofiler och konditionstester som specialitet. Hon har sedan år 2010 undervisat i Medicinsk Yoga och driver idag Tofta Retreat Yoga & Spa.

OBS! Begränsat antal platser!

Bokning och frågor: info@toftaretreat.se eller 0303-22 54 90.

Fredag

16.30 Incheckning
17.00 Yogaklass
19.00 Middag
20.00 Kvällsmeditation

Lördag

7.30 Morgonyoga/meditation
9.00 Frukost
11.00 Meditationsvandring
13.00 Lunch
16.00 Eftermiddagsyoga
18.30 Middag
20.00 Kvällsmeditation

Söndag

7.30 Morgonyoga/meditation
9.00 Frukost
11.00 Meditationsvandring
13.00 Lunch
14.00 Avslut

* Under sin egen tid föredrar många att spendera tid med vandringar i omgivningen. Andra väljer ett dopp i bubbelpoolen under bar himmel eller bara vara. Man gör det som känns rätt för en själv.

PRISER OCH BOENDEALTERNATIV

Vi erbjuder flera olika boendealternativ till olika priser. Läs mer på sidan om boende  (Retreat/boende) för att hitta alternativet som passar just dig.

Vi serverar vegetarisk mat och erbjuder mjölk och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter. Maten som ingår i helpensionen är två kvällsmåltider, två frukostar och två luncher. Separat matpaket kostar 750 kronor.

ANMÄLAN BETALNING OCH FRÅGOR

Bokning och frågor: info@toftaretreat.se eller 0303-22 54 90.

Betalning: Vi skickar ut en faktura på 1500 kr i anmälningsavgift direkt i samband med att du bokar dig.
Resterande faktureras ca. en månad innan kursen.

Avbokning: Vid avbokning innan tom 14 dagar innan kursen erhålles retur av kursavgift förutom en bokningskostnad på 1500 SEK.
Vid avbokning from  13 dagar innan kursen erhålles retur av kursavgift minus 1500 SEK endast vid uppvisande av giltigt läkarintyg.

Rabatt på kursavgift för långtidssjukskrivna (längre än 2 månader), studenter (minst halvtidsstudier), pensionär (fyllt 65 år).
Rabatt erhålls efter uppvisande av intyg, studentkort eller legitimation.
Kursavgift 1500 kr.

OMDÖMEN FRÅN TIDIGARE DELTAGARE

”NU BÖRJAR JAG KÄNNA MIG KLAR FÖR ATT BÖRJA JOBBA IGEN”

Hej Camilla!

Tack Ännu en gång för en fantastisk retreat. Det var precis vad jag behövde. Jag är mycket tacksam, speciellt för visualiserings- och vandringsmeditationen, som hjälpte mig mycket.
Jag börjar nu känna mig klar till att börja jobba igen, men kommer nog även försöka fortsätta med yoga och meditation.
Som tecken på min uppskattning kommer här lite chokladpraliner från ett av mina favoritställen. Hoppas att det är något du kan njuta av.

Med vänlig hälsning
Mia Nilsson
Malmö

Perfekt balans

Perfekt balans mellan de olika aktiviteterna. Det är svårt att välja ut något som var bättre än det andra. Jag tyckte om allt. Härligt när det blir individanpassat. Det tyder på stor kunskap och erfarenhet.

Tack
Lisa från Halland

Kravlöst i underbar natur – Flera spänningar släppte

Detaljer

Börjar:
26 juni kl. 16:30
Slutar:
28 juni kl. 14:00
Pris:
2700 kr. Kost och logi tillkommer
Kurs Kategorier:
,

Arrangör

Tofta Retreat
Telefon:
0303-22 54 90
E-post:
info@toftaretreat.se
Webbplats:
toftaretreat.se

Plats

Tofta Retreat
Tofta Trädgård 260
Lycke,442 75Sverige
+ Google Map
Telefon:
0303-22 54 90
Webbplats:
toftaretreat.se