För mer info & boka

  Öppettider

  Enligt överenskommelse. Boka på telefon 0303-22 54 90 eller mejla till info@toftaretreat.se

  Hitta till oss

  Tofta Trädgård 260 442 75 Lycke

  Loading Events

  « All Events

  1 maj: Yogavandring 10.00-13.00 (450 kr inkl. lunch)

  1 maj kl. 10:00 - 13:00

  I den vackra naturen vid Tofta Retreat landar vi i kroppen och möter våra sinnen under en mjukgörande och harmoniserande Yogavandring & Skogsbad längs vattnet och i

  härlig grönska. Vi utgår från retreatcentret och njuter av en mysig stund i naturen tillsammans, med flödande yogarörelser hämtat från Sensing Yogan och ett avslappnande skogsbad där kroppen får återhämtning och du tillåts att bada i sinnesintrycken från skogen.

  Sensing Yoga – så vi alltid varit ämnade att röra oss, rörelser som redan ligger i vår kropp. Den är naturlig, mjuk och kravlös, innehåller inga linjeringar eller korrigeringar och är alltid på din kropps villkor.

  Yogavandring den 1 maj.

  Det är en underbart mjuk rörelseform som tagit sitt tänk från hur djur och naturfolk beter sig naturligt i rörelse och i vila. Det är också en tanke om hur vi alltid sedan urminnes tider naturligt varit i rörelse med långa perioder av återhämtning och vila emellan.

  Det är när vi rör oss på det här sättet som vi börjar nysta upp vår bindväv, vi återfuktar den och gör den mjuk och följsam igen. Vi påverkar också vår vagusnerv att lära sig att börja självreglera för att kunna hantera stress och trauman bättre. Sensing Yoga är kärlek inifrån och ut och något som alla har inom sig!

  De bevisade hälsofördelarna av att skogsbada är många, färre stresshormoner, sänkt blodtryck, djupare andning och lugnare hjärtslag.

  Sofia Persson håller i denna yogavandring.

  Det går helt enkelt ut på att ”bada” i sinnesintryck från skogen utan att göra, fokus ligger på att vara. Att få terapi i mötet med naturen.

  – Jag är guiden, skogen är terapeuten. Mitt jobb är bara att öppna dörren – skogen bistår med resten. Ömsesidig kontakt med naturen är läkande vid stress och depression; säger Sofia Persson som håller i yogavandringen.

  Pris: 450 kronor

  ANMÄLAN, BETALNING OCH FRÅGOR

  Bokning och frågor göres tillinfo@toftaretreat.se eller 0703-73 55 54.

  Vid anmälan maila namn och mobilnummer till info@toftaretreat.se

  Betalning: Vi skickar ut en faktura på hela beloppet direkt i samband med att du bokar dig.

  Avbokning: Vid avbokning tom 14 dagar innan kursen erhålles retur av kursavgift förutom en bokningskostnad på 250 SEK. Vid avbokning fr.o.m. 13 dagar innan kursen erhålles retur av kursavgift minus 250 SEK endast vid uppvisande av giltigt läkarintyg.

  Details

  Date:
  1 maj
  Time:
  10:00 - 13:00