För mer info & boka

Öppettider

Enligt överenskommelse. Boka på telefon 0303-22 54 90 eller mejla till info@toftaretreat.se

Hitta till oss

Tofta Trädgård 260 442 75 Lycke

Nu är våra sommarretreater avslutade och trots Covid-19 blev det en fantastisk sommar. Pga Coronan har vi minskat antalet deltagare från 20 till 12 vilket resulterat i att våra retreater varit fullbelagda hela sommaren. Årets sommarvecka i augusti var magisk med bl a kvällsmeditationer i solnedgången med efterföljande bad i havet.

Det har också inneburit att flera av er som velat komma hit tyvärr inte fått möjlighet till detta. Aldrig tidigare har vi fått säga nej till så många, vilket givetvis varit så frustrerande. Vi hoppas att ni hittat ett senare tillfälle eller att ni kommer nästa sommar.

Nu laddar vi för höst och vinter med sex egna retreater, flera Dag i tystnad och gästspel av Malin Berghagen och Thomas Frankell.

Här följer några utdrag ur vår gästbok från sommaren.

”Ett fantastiskt ställe bland, hav, klippor, skog…
Yoga, mat, vandringar (i regn men skönt) som ger lugn och avkoppling länge.”
– TACK/Kram Bibbi

“Som jag skrev till familjen som frågade hur jag hade det: Så otroligt skönt! Lugn och ro, yoga flera timmar om dagen, andningsövningar och meditationsvandring längs tångdoftande hav, salta vindar, tid att läsa och tänka och sova. Två dygn känns som två veckors rekreation. Och jättegod mat!”
/Anna

“Tänk att några dagars avskildhet kan vara så värdefulla för att återvända till sig själv. Tack alla ni som är medskapare till denna fina plats – (gör det) – riktigt inre fredsarbete!”
/Wania