För mer info & boka

  Öppettider

  Enligt överenskommelse. Boka på telefon 0303-22 54 90 eller mejla till info@toftaretreat.se

  Hitta till oss

  Tofta Trädgård 260 442 75 Lycke

  Detta blir en omfamnande adventshelg där vi skapat en retreat för dig som vill stärka din intuition och öka din medvetenhet.

  Det exklusiva och lyxiga är att vi bara tar emot sju deltagare, som kommer att få extra mycket denna helg med två erfarna ledare i Camilla Neuendorf och Sofia Persson.

  Detta är en retreat där vi skapat en helhet med delar som vi själva funnit värdefulla utifrån våra egna erfarenheter under våra 14 år som retreatgård.

  Under dessa dagar får du upplevelsen av att känna ditt värde i en trygg miljö och med ett personligt och familjärt bemötande. Detta retreat har vi valt att samla en mindre grupp, där alla deltagare ska få känna sig sedda. Vi lägger stor vikt på personlig utveckling och workshops för att stärka din intuition och väcka en nyfikenhet på vad det innebär ”att följa sitt hjärta”.

  TId: Vi startar med lunch klockan 12.00 på fredagen och avslutar efter lunchen på söndagen ca kl. 14.00. Incheckning från kl. 11.30.

  Maten: Under helgen äter vi antiinflammatorisk egenlagad mat fri från gluten och mjölkprodukter. Minst en måltid om dagen består av tre rätter.

  Boende: Varje deltagare får ett enskilt boende i antingen eget rum, eget glampingtält (isolerat och försett med värmare) eller en egen stuga.

  Pris: Du investerar 9 750 kronor

  Bokning och frågorinfo@toftaretreat.se eller 0703-73 55 54.

  Läs mer här: https://toftaretreat.se/kurs/1-3-12-exklusiv-lyxretreat-i-advent-med-max-7-deltagare/