VINN EN PLATS PÅ YOGAKURS I COSTA RICA med bl a Malin Berghagen och Tess Merkel.

Nu har du chansen att vinna en plats på en av våra två tiodagarskurser i underbara Santa Teresa i Costa Rica tillsammans med Malin Berghagen och Tess Merkel. (Värde 9 400 kr).

Kurserna äger rum 4-13 och 16-25 januari. Mer info om resorna finner du via denna länk: http://toftaretreat.se/events_items/16-25-januari-costa-rica/

För att deltaga i tävlingen gäller följande:

Skriv vad vad du drömmer om när du tänker på en yogakurs till Stillhavskusten i Costa Rica? Kommentera detta inlägget och motivera vad en sån resa skulle innebära för dig. Den som skriver den vackraste motiveringen vinner.

Tävlingen pågår till den 31/8 kl. 12.00. Sedan går juryn, som består av Malin Berghagen, Tess Merkel samt Camilla och Mats på Tofta Retreat, igenom samtliga motiveringar. Vinnaren presenteras i ett nytt FB-inlägg den 7 september varefter vinnaren hör av sig till oss. Efter det skickar vi en bekräftelse på vinsten.

Vinsten består av kursplats och 2 gemensamma middagar samt nio enkla frukostar bestående av kaffe/te och frukt innan morgonens yogapass. Värde 9 400 kronor. Resa, kost och logi betalar man själv. Vi kan förmedla boende på Casa de Soleil, där vi kommer att ha kursen.

Denna tävling är inte sponsrad, stödd eller administrerad av eller knuten till Facebook.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Genom att delta i tävlingen godkänner du dessa tävlingsvillkor.

© Copyright – Tofta Retreat | Logga in