Västsveriges lugnaste konferenslokal?

9095 - yogaVi skapat en av Västsveriges lugnaste konferensplatser, som bara har utrymme för en kund åt gången.

Vår underbara sal med sina stora panoramafönster passar alla, oavsett vilken tid på året du väljer att komma hit. Naturens skiftningar och dess sceneri, direkt inpå konferensrummet, bidrar till stor kreativitet. Vill ni krydda ert besök och avsluta i vår relaxavdelning med bubbepool utomhus, yoga eller varför inte en meditationsvandring kommer upplevelsen att bli fullständig.

Pris:
Konferenspaket för en dag: Från 645 kronor per person. Minimum 4 personer. Max 16 personer.

Pris för lokalen: 500 kr

I paketet ingår

 Konferenslokal i anläggning, där ni blir helt ensamma

 2 rätters lunch på Tofta Herrgård (förrätt och varmrätt) med mineralvatten/lättöl samt kaffe.

Kaffe och frukt och mineralvatten under för- och eftermiddagarna

I konferensrummet finns:

projektor

bredbandsuppkoppling9058

whiteboard, pennor och skrivpapper

Tilläggsaktiviteter att komplettera med:

Tofta Relaxpaket med bastu, bubbelpool Pris: 325 kr per person, 8-15 personer (minimipris 2 100 kr, baserat på färre än 8 personer).
Badrock och handduk ingår.

Yoga på Tofta Retreat

Starta eller bryt av konferensen med en kortare promenad till Tofta Retreat. Här får du garanterat en rogivande upplevelse som du kommer att ha nytta av även efter ditt besök här på Tofta. I det fantastiska yogarummet, som är ritat av arkitektparet Karin och Gert Wingårdh, får du och dina kollegor ett stärkande yogapass. Välj mellan 30 och 60 väl investerade minuter, som kommer att ge extra bra energi till den fortsatta konferensen

Pris: 60 min 2 000 kr eller 30 min 1 200 kr

 

Meditation på Tofta Retreat

Väljer du inte yoga kanske ett meditationspass kan passa bättre. Här erbjuds en kroppslig och mental avslappning. Meditationens syfte är att stilla sinnet, vilket skapar förutsättningar för ett inre lugn, som i sin tur bidrar till att utveckla en förmåga att lättare hantera både tankar och känslor. Detta ökar bland annat det allmänna välbefinnandet, minskar stresskänslor och påverkar också blodtrycket positivt. På senare år har man studerat resultat av meditation med vetenskapliga metoder och modern teknik och funnit att meditation har en mycket god inverkan på en lång rad stressrelaterade besvär

Pris: 30 min 1 400 kr

 

Medicinsk Yoga i konferensrummet, 20 minuter

Fyll på konferensdagen med lite extra energi genom ett kortare yogapass som passar alla. Här behövs inga förkunskaper. Medicinsk yoga, är en lugn och djupverkande yogaform där man fokuserar på andningen. Kroppsövningarna och positionerna är enkla, mjuka och inkännande. Yogan ger en effektiv andnings- och koncentrationsteknik, avslappning och meditation.

Yogaformen är utformad så att alla, utifrån sina egna förutsättningar, kan vara med. Övningarna i detta pass utförs sittandes på en stol eller på golvet i konferensrummet.

Pris: 150 kr pp, minimum 5 personer

 

Meditation i konferensrummet, 20 minuter

Meditation blir allt vanligare för att hantera stress.

Medittation handlar bl.a. om att betrakta och acceptera allt som det är, att bli medveten om var du lägger din uppmärksamhet och din energi. Läggs den på vad andra ska tycka eller på vad som kan ge dig själv en stabil grund och sund självkärlek? Vi mediterar på stolarna i konferensrummet. Inga förkunskaper krävs.

Pris: 150 kr pp, minimum 5 personer

 

Yogamassage på Tofta Retreat

Yogamassage är en behandlingsform som påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävsstrukturerna. Behandlingen kombinerar massage, yogastretch och andningen. Den verkar effektivt för att behandla speciella tillstånd som rygg- och nackproblem, huvudvärk, ischias problem med muskler och leder, reumatisk värk, astma, matsmältningsproblem, nedsatt immunförsvar, stress och sömnstörningar.

Yoga i kombination med massage är ett effektivt sätt att förbättra rörlighet, släppa spänningar och stimulera kroppens egna läkande processer.

Pris: 30 min 450 kr eller 60 min 600 kronor

 

 

 

© Copyright – Tofta Retreat | Logga in