Omdömen från våra deltagare

9042Ert retreat var som balsam för själen för mig och jag hoppas jag får tillfälle att komma tillbaka en dag. Tack för bra ordnade dagar på alla sätt och vis!

Hälsningar Theresia Lasu i Stockholm

”Nu börjar jag känna mig klar för att börja jobba igen

Lena från Stockholm

Hej på Er!!

Jag vill bara skicka några rader och tacka för en underbar vecka hos er. Jag var hos er på Malins vecka direkt efter midsommar, och bättre start på sommaren o semestern kan jag inte tänka mig. Såhär lite i efterhand när allt fallit på plats lite mer, fått sorterat i tankar o intryck så är jag så otroligt glad för dagarna hos er. Ni är fantastiskt härliga fina människor, helt rätt för det ni jobbar med.

Har som sagt tänkt länge att jag skulle skicka detta mail, o nu äntligen blev det av. Planerar ni för en liknande vecka nästa år? Är verkligen intresserad i så fall…

Hur går det med Costa Rica-äventyret, finns det platser kvar… Det hade varit helt fantastiskt. . Jag hoppas att ni tillsammans med Malin kommer att resa dit fler gånger!!

Önskar er nu en fortsatt härlig sommar!!

Stora kramar Anna från Uddevalla

Hej Camilla!

 

Tack Ännu en gång för en fantastisk retreat. Det var precis vad jag behövde. Jag är mycket tacksam, speciellt för visualiserings- och vandringsmeditationen, som hjälpte mig mycket.

Jag börjar nu känna mig klar till att börja jobba igen, men kommer nog även försöka fortsätta med yoga och meditation.

Som tecken på min uppskattning kommer här lite chokladpraliner från ett av mina favoritställen. Hoppas att det är något du kan njuta av.

Med vänlig hälsning

Mia Nilsson

Malmö

 

”Tack för en underbar weekend , allt perfekt”

Anna Lundh, Bromma

 

Perfekt balans

Perfekt balans mellan de olika aktiviteterna. Det är svårt att välja ut något som var bättre än det andra. Jag tyckte om allt. Härligt när det blir individanpassat. Det tyder på stor kunskap och erfarenhet.

Tack

Lisa från Halland

Kravlöst i underbar natur – Flera spänningar släppte.

Hej!

Jag vill tacka för en mycket behaglig, givande och trevlig vistelse på Tofta Spa. Det var väldigt mycket och kravlöst. Miljön är fullkomligt underbar.

Jag kände att jag fick tillfälle att landa och att bara vara. Aktiviteterna är jag väldigt nöjd med, och jag känner nu att jag har fått några bra redskap att använda mig av i min vardag.
 Faktum är att jag har yogat i någon form nästan varje dag sedan jag kom hem från retreaten, samt att jag även kommit igång på riktigt att meditera. Det känns bra i kroppen och jag kände redan under retreaten att många spänningar började släppa i kroppen.

En häftig upplevelse som jag hade under livsyogan den första dagen var att jag tydligt kände och såg hur mitt tredje öga öppnades upp och tog emot ett vitt ljus från universum. Sedan dök det upp en orm som snabbt tog plats i min astralkropp och tyckte att den skulle vara där, men den blev snabbt bortkörd av ett gyllene gudomligt ljus som tog över och började stråla ut från mitt tredje öga i långsamt roterande strålar. Sedan fokuserade jag på att försöka fortsätta stråla från tredje ögat. Jag kände även att huvudvärken blev lättare efter livsyogan vilket känns helt fantastiskt!

Tystnaden, ensamheten, den underbara naturen, vila och alla givande övningar gjorde mig verkligen gott och jag kommer fortsätta rekommendera ditt retreat till de människor i min närhet som är intresserade och mottagna för sådant.

Jag ser mycket fram emot att komma tillbaka på ytterligare en retreat när schema och plånbok tillåter det.

Må gott!

Varma hälsningar

Anna i Göteborg

Mer feedback från tidigare retreatdeltagare

”Tack Camilla för ett par fantastisk dagar.

”
”Vilket paradis!”


”Det var länge sedan jag var så avslappnad och stark.”

 

© Copyright – Tofta Retreat | Logga in