Omdömen om Medicinsk yoga som rehab

Omdömen om Medicinsk yoga som rehab

Jag sökte till Rehab-Yogakursen på AZ pga värk i nacke, huvud, axlar och skakningar i höger arm. Den yogiska andningen har påverkat mig så att jag kan hantera smärtan bättre, jag känner mig lugnare och kan koncentrera mig bättre.
Michéle Ängqvist

Jag har deltagit i IMY:s Rehab-Yogakurs på företaget under hösten. Jag sökte för utmattnings-symptom. Kursen som haft ett bra upplägg har ökat min förmåga att känna efter och att vila i vardagen. Jag känner mig tryggare. Kursledaren var bra och jag är imponerad över hur riktade och medvetna övningarna är. Jag upplevde dem mindre ummiga än tidigare rehab-alternativ. Här går man direkt på kärnan.
Kristin Liljenfeldt

Jag har deltagit i Institutet MediYoga Rehab-Yogakurs under våren. Mina problem med stress och umattningsdepression har påverkats mycket positivt. Andningen har hjälpt mig få ner stressen betydligt. Kursledaren var suverän! Jag hoppas på en uppföljning.
Marie Larsson

– Jag är mycket nöjd med Rehabkursen på Astra-Zeneca. Jag sökte för stressrelaterade symptom som samtliga har lindrats. Helhetsomdömet är mycket bra. Detta är en kurs som gett mig era stressreducerande verktyg som jag kommer träna vidare med.
Christina Åkesson

© Copyright – Tofta Retreat | Logga in