• PLATS:

  Tofta Retreat
 • DATUM:

  3-5 maj
 • TID:

  Fr 16.30-sö 14.00
 • PRIS:

  Från 2 700 kronor (kost och logi tillkommer)

Retreat med Medicinsk Yoga, yinyoga, andningsövningar, meditation/mindfulness och meditationsvandring i oslagbar natur.

En perfekt helg för dig som behöver komma ner i varv och lämna all stress med en lugn stund. Här på natursköna Tofta har vi alltid sagt att ”Lugnet kommer naturligt”. Kom hit och varva ner inom dig själv genom medveten närvaro.

Här får du också enkla verktyg som kommer hjälpa dig att bibehålla känslan i din fortsatta vardag.


9058
Vi fokuserar på att öppna sinnena. Detta innebär att vi undviker, så mycket som möjligt. Syftet med retreatet är att minska sinnesintryck; detta underlättar för de olika yoga- och meditationsövningarna som går ut på vila i nuet. Efter yoga/meditationspassen finns det möjlighet för diskussion. Ta tillfället i akt och vila från allt och fokusera inåt.Det finns även härlig natur för promenader. Denna helg är organiserad och strukturerad för att ge dig ny näring och för att kunna möta livet med öppna sinnen och skön livsglädje.

Under retreatet, som delvis görs under tystnad, ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med Medicinsk Yoga, yinyoga, andningsövningar, avslappningar och meditationer för att öka vår närvaro, stanna upp, lyssna inåt och främja hälsa på alla plan. Detta kompletteras också med bubbelpool ute, bastu, relax, god vegetarisk mat, vila och bara varande.2pers_utomhuspool

Alla kan delta i kursen och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga, meditation eller retreat.  Under helgen bor du antingen på kursgården eller i ett av Tofta Herrgårds hotellannex.

Retreaten är utformad av Camilla Neuendorf, som också håller i de flesta helgerna. Camilla har arbetat med yoga sedan 2000. Hon är utbildad livsyogalärare av Tomas Frankell. Livsyoga är en vidareutveckling av Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan.

Camilla är också utbildad i medicinsk yoga vid Institutet för Medicinsk Yoga i Stockholm, samt utbildad yogamassör vid Axelsons Gymnastiska Institut. Hon är utbildad vid Bosöns Idrottsfolkhögskola och har varit verksam som hälsopedagog inom företagshälsovård med hälsoprofiler och konditionstester som specialitet. Hon har sedan år 2010 undervisat i Medicinsk Yoga och driver idag Tofta Retreat.

OBS! Begränsat antal platser!

Camilla Neuendorf

Camilla Neuendorf

Dagarnas upplägg

Fredag

16.30 Incheckning

17.00-18.30 yogaklass

19.00 Middag

20.30 kvälls-meditation

Lördag9120

7.30 morgonyoga/meditation

9.00 frukost

11.00-12.30 meditationsvandring

13,00 Lunch

16.00-17.00 eftermiddagsyoga

18.30 middag

20.30 kvällsmeditation

Söndag:

7.30 morgonyoga/meditation

9.00 frukost

11.00-12.30 Meditationsvandring

13.00 Lunch

14.00 Hemfärd

PRISER OCH BOENDEALTERNATIV

Helpension med boende i enkelrum på kursgården eller i enkelsäng alt. egen våningssäng som del i trebäddsstuga: 2 700 (kursavgift) +1 450 (kost o logi)
=   Totalkostnad: 4 150

Helpension med boende i sovsal på spat med delad toa och dusch: Totalkostnad: 2 700 (kursavgift) + 1 050 (kost o logi) = Totalkostnad: 3 750 kr

(Du bor på golvet i yogasalen. Eget sänglinne och handduk medtages)

Helpension med boende i enkelrum i hotellannex till Tofta herrgård:  2 700 (kursavg.) + 2 450 (kost o logi) = Totalt: 5 150 kr

Helpension med boende i dubbelrum i hotellannex till Tofta herrgård: 2 700 (kursavgift) + 1 850 (kost o logi) =Totalt:  4 550 kr

Endast kurs och matpaket: 2 700 + 750 (Matpaket) =Totalkostnad: 3 450 kr

Vi serverar vegetarisk mat och erbjuder mjölk och glutenfria alternativ för dig som önskar. Vi kan dock inte tillgodose tillfälliga dieter. Maten som ingår i helpensionen är två kvällsmåltider, två frukostar och två luncher. Separat matpaket kostar 600 kronor.

Alla priser är inklusive moms och omfattar alla aktiviteter.

ANMÄLAN BETALNING OCH FRÅGOR

Anmälan göres till: info@toftaretreat.se

 Betalning: Vi skickar ut en faktura på 750 i anmälningsavgift direkt i samband med att du bokar dig. Resterande faktureras ca. en månad innan kursen.

Avbokning:

Vid avbokning innan tom 14 dagar innan kursen erhålles retur av kursavgift förutom en bokningskostnad på 750 SEK.

Vid avbokning from  4 dagar innan kursen erhålles retur av kursavgift minus 750 SEK endast vid uppvisande av giltigt läkarintyg.

 

 

OMDÖMEN FRÅN TIDIGARE DELTAGARE

”NU BÖRJAR JAG KÄNNA MIG KLAR FÖR ATT BÖRJA JOBBA IGEN”

Hej Camilla!

Tack Ännu en gång för en fantastisk retreat. Det var precis vad jag behövde. Jag är mycket tacksam, speciellt för visualiserings- och vandringsmeditationen, som hjälpte mig mycket.

Jag börjar nu känna mig klar till att börja jobba igen, men kommer nog även försöka fortsätta med yoga och meditation.

Som tecken på min uppskattning kommer här lite chokladpraliner från ett av mina favoritställen. Hoppas att det är något du kan njuta av.

Med vänlig hälsning

Mia Nilsson

Malmö

Perfekt balans

Perfekt balans mellan de olika aktiviteterna. Det är svårt att välja ut något som var bättre än det andra. Jag tyckte om allt. Härligt när det blir individanpassat. Det tyder på stor kunskap och erfarenhet.

Tack

Lisa från Halland

Kravlöst i underbar natur – Flera spänningar släppte

© Copyright – Tofta Retreat | Logga in